PowerFULL PEOPLE
Empowering People | Creating Breakthroughs


ALWAYS EXPLORING

In mijn blogs neem ik je mee in wat mij raakt, verwondert, inspireert en beweegt. Ik neem je onder andere mee op ontdekkingsreis. Door de werelden van verschillende instrumenten, filosofiën en inzichten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik hoop dat ik je met dit alles mag raken, verwonderen, inspireren en zo mogelijk in beweging mag brengen. Om te groeien in jouw eigen welzijn; geluk, succes, vervulling, welbevinden.

  

De kracht van woorden

Woorden hebben het vermogen om ons in onze kracht te zetten en ons aan te zetten tot actie. Ook het tegenovergestelde is waar. Je kent het vast en zeker. Lees over de kracht van woorden en het ontdekken van jouw eigen kracht. 

Maak elke reis de moeite waard

Herken je dit? Zomaar ergens hoor je of lees je een zin die je raakt. Een gewone alledaagse zin. Nou, dat had ik recentelijk ook.

Rara wie ben ik?

Oktober 2012. Ik lees een artikel in het tijdschrift Happinez “Rara, wie ben ik?” en ik lees “Vrijwel iedere ouder denkt weleens: zat er maar een gebruiksaanwijzing bij mijn kind….. Het Human Design Systeem geeft die! Ontdek wie je kind is en hoe je het ’t best kunt begeleiden”. Wow, dit maakt me nieuwsgierig.

Duurzaam resultaat bij persoonlijke ontwikkeling?

Een belangrijk punt in mijn carrière, korte termijn successen zijn niet genoeg meer.

Always exploring

Déjà vu....

Ik sta in de keuken te koken en mijn dochter van bijna 16 - zoals ze zelf steevast zegt -  kijkt toe. ". Uit het niets zegt ze ineens: “Weet je Mam, vandaag schoot de vraag door mijn hoofd ‘wie ben ik eigenlijk’?". En toen werd ik even stil….