FACE YOUR FEAR AND DO IT ANYWAY


Je wordt geboren en groeit op met observeren, spelen, verbeelden. Je gezin, de gemeenschap en de omgeving waarin je opgroeit zijn je eerste leraren. Je creëert je perceptie van de wereld, alles om je heen, je identiteit en daarmee de angst om het te verliezen.

We leven in een wereld die gedomineerd wordt door een op angst gebaseerd denksysteem. Hierdoor leiden we ons leven door te oordelen, reageren, onze eigen verlangens te negeren.

Maar wat hebben we eigenlijk te verliezen als we niet eens weten wat het leven ons écht te bieden heeft?

Het is tijd om te begrijpen wie we werkelijk zijn en ons creatieve potentieel te erkennen en te gebruiken. Gebruik de tools die je van nature bezit om veranderingen te creëren in je gezondheid, je economische situatie, in de relaties in je werk en leven en in van betekenis zijn.

Leid je leven als een creatief wezen geleid door een superieure geest in plaats van als slachtoffer van je angst of je externe omstandigheden.

Doorbreek zelfbeperkende gedragspatronen, ontsluit je potentieel en word wie je werkelijk bent; de schepper van je realiteit.

Maak je verlangen waar. Hoe spannend je dat mogelijk ook vindt. “Face your fear and do it anyway”. Ik help je daar graag bij.

Hartelijke groet,

Pascale