INNERLIJK LEIDERSCHAP IN ROERIGE TIJDEN

Innerlijk leiderschap; wat je doet is in balans met wie je bent. Ons innerlijk kompas vertelt ons exact of we op de goede weg zijn. Maar luister je er ook naar? We hollen maar door. Zijn met allerlei zaken in de weer. Het lijkt in deze tijd zelfs dat we drukker zijn dan voorheen. Oh ja, en we zijn veelal bezig met het voldoen aan de verwachtingen en eisen van anderen. STOP!

Wat wil jij? Wat is voor jou belangrijk? Wat resoneert met wie jij bent? Welke dingen geven jou energie en welke niet? Waar word je blij van?

Ja, ja, hoor ik je zeggen. Daar is het nu even niet de tijd voor. Weet je wel wat er allemaal gaande is? Ik heb het nu niet voor het kiezen. No way. Wat ik leuk vind om te doen? Dat meen je toch niet!

En ondertussen raas je door met je hoofd op hol en je gevoel van stress, onrust, ontevredenheid, het niet meer weten maar we blijven doorgaan, negeer je volkomen. Ja. Heel goed. Vooral lekker doen. Hebben anderen ook gedaan. En waarin resulteerde dat? Precies.

Herpak je balans. Je maakt meer impact als je jezelf bent en je eigenheid inzet. En daar voel jij je ook nog eens veel beter door.

Heb je hier hulp bij nodig? Bericht me dan voor een gratis en vrijblijvend DOORBRAAKGESPREK

Hartelijke groet, Pascale