DUURZAME TRANSFORMATIE EN ONTWIKKELING

Je hebt al verschillende ontwikkelingsboeken verslonden, luistert regelmatig podcasts over persoonlijk leiderschap en misschien heb je zelfs al enkele (online) programma’s in persoonlijke ontwikkeling gevolgd. Wie weet heb je al meerdere keren een coach bezocht om te werken aan de blokkades die je tegenhouden op jouw levenspad? Toch lijken die oh zo bekende thema’s steeds weer terug te komen. Gefrustreerd vraag je je af: “ik heb hier toch aan gewerkt? Ik dacht het inmiddels weleens los te kunnen laten!”

En dat is precies de valkuil bij conventionele begeleidingsmethoden. Traditionele vormen van begeleiding geven aandacht aan het bewust worden van ervaringen uit het verleden, veranderen van belemmerende (denk)patronen en aanleren van nieuwe vaardigheden. Toch vallen veel mensen na verloop van tijd weer terug in oud gedrag en gewoontes. Zeker na gebeurtenissen die veel impact hebben gehad! De oorzaak hiervan is dat de verandering alleen op bewustzijnsniveau heeft plaatsgevonden, terwijl ons gedrag grotendeels ontstaat vanuit ons onderbewustzijn. Veel van onze gedragingen worden in de eerste 10 jaar van het leven bepaald. Ervaringen, opvoeding, normen en waarden bepalen voor een belangrijk deel hoe we naar de wereld kijken. We vormen overtuigingen, aannames, oordelen en percepties. Bewust en onbewust ontwikkelen we strategieën en gedragspatronen waarvan wij dénken dat we deze nodig zijn om te slagen in het leven.


GEDRAGSVERANDERING VANUIT HET ONDERBEWUSTZIJN

Wist je dat 95% van ons gedrag ontstaat uit het onderbewustzijn? Neurowetenschap laat zien dat ons bewustzijn zelfs minder dan 5% van onze gedachten en gedragingen aanstuurt. Al onze ervaringen worden opgeslagen in ons onderbewustzijn, ons "Persoonlijke Informatieveld". Daar worden de ervaringen getransformeerd in overtuigingen, die weer invloed hebben op onze gedragingen en de keuzes die we maken. Ze bepalen de grenzen van wat we zowel op persoonlijk als professioneel bereiken.


De innovatieve technologie waarmee Quantum Change Solutions werkt is een software die:


op een unieke manier werkt met het onderbewustzijn.

voorbij gaat aan bewuste gedachten die je vasthouden aan “oude vertrouwde” patronen.

ondersteunt in het transformeren van onbewust blokkerende patronen die je doel in de weg staan.

tot de kern komt van blokkades die je belemmeren naar meer geluk, welzijn en succes in het leven.

je bewust maakt van beperkende overtuigingen en deze transformeert naar helpende overtuigingen.

een verassende nieuwe kijk biedt op gedragspatronen en de invloed daarvan op je leven.

je ondersteunt in een duurzame gedragsverandering van binnenuit.

helpt bij effectieve, duurzame en diepgaande transformaties.

je in contact brengt met jouw potentieel, zodat jij je verlangen gaat realiseren.

DIT DOET QUANTUM CHANGE SOLUTIONS VOOR JOU

Komt tot de kern

In no-time maakt de software objectieve, spot-on analyses van wat jou op dit moment, op onbewust niveau, belemmert om je verlangens te volgen en doelen te realiseren. Al deze informatie bevindt zich in je “persoonlijke cloud”, jouw informatieveld.

Transformeert blokkades

Onbewuste blokkades zoals belemmerende gedachten en beperkende overtuigingen, worden aan het licht gebracht. Deze overtuigingen worden getransformeerd en verankerd in jouw Persoonlijk Informatieveld. Hierdoor wordt jouw Persoonlijk Informatieveld in lijn gebracht met het doel dat jij wilt realiseren.

Ontsluit jouw potentieel

Quantum Change Solutions maakt je bewust van jouw unieke talenten en potentieel. Op diepgaand niveau maak je de weg vrij om jouw diepste verlangen te volgen. Je ervaart meer geluk, welzijn en succes in het leven.

Innovatief en effectief

De bewezen innovatieve en effectieve methode gaat verder dan iedere conventionele begeleidingsmethoden zoals visualisatie, bevestiging, affirmaties en positief denken. De combinatie van begeleiding, software en data maakt onbewuste patronen zichtbaar en zorgt voor baanbrekende veranderingen op onderbewust niveau.

Diepgaand en Duurzaam

Krijg diepgaand inzicht in de oorzaak van huidig gedrag, belemmerende patronen en duurzame oplossingen. Gecombineerd met – online en live – begeleidingsgesprekken maken we een directe koppeling met het dagelijks leven en handelen.

In 7 weken resultaat

De diepgaande sessies leiden in 7 weken naar significante transformaties, waardoor je optimaal resultaat behaalt bij het bereiken van persoonlijke en professionele doelen. Inzetbaar voor zowel individuen, teams en organisaties.

AANBOD

Pascale Roubroeks Doorbraak Coach Sessie

DOORBRAAK COACH SESSIE

Soms kom je op een kruispunt in het leven waarin je even niet meer weet welke weg je wilt inslaan. Blijf je de weg vervolgen, zoals je dat al een hele tijd aan het doen bent? Of kies je ervoor om van koers te veranderen? ....

Pascale Roubroeks Haal het beste uit Jezelf

BOOST JE RESULTATEN

Je bent ambitieus. Persoonlijke en professionele ontwikkeling zijn belangrijk voor je. Je krijgt energie van je job en ervaart een flinke dosis uitdaging. Je weet dat je op het juiste pad bent, maar je merkt dat je vastloopt......

Pascale Roubroeks Bezield en bevlogen werken

BEZIELD EN BEVLOGEN WERKEN

“Wat lijkt me dat fijn… Als je weet waar je echt blij van wordt in het leven.” Dat zou ik ook wel willen, denk je wanneer je mensen ontmoet die vol bevlogenheid het leven aangaan. Je ervaart geen energie meer op het werk. De tijd tikt weg....

De Quantum Change Solutions Software wordt ingezet voor iedere willekeurige vraag in je persoonlijke én professionele ontwikkeling. Los van de programma's deze unieke tool ervaren? Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Het Programma "Haal het beste uit Jezelf" wordt (ook) bedrijfsmatig ingezet voor Talentontwikkeling, Performance Verbetering en Verbetering van Vitaliteit.

Het Programma "Bezield en Bevlogen werken & leven" wordt (ook) bedrijfsmatig ingezet voor Loopbaanbegeleiding, Outplacement begeleiding en Verbetering van Vitaliteit.

DEZE MENSEN GINGEN JE VOOR:

"Ik heb het ontzettend met Pascale getroffen. Wat een fijn warm mens. Ze heeft me super goed begeleid. Ik kon altijd met mijn vragen en gevoelens bij haar terecht. Ze bleef kritisch waar het nodig was en was net zo blij als ikzelf met mijn behaalde resultaten.
Ik vond het een bijzondere, mooie ervaring. Je kunt er niet de vinger opleggen hoe het werkt, maar dat er dingen gebeuren is wel duidelijk. Ik ben een ander mens na deze Quantum Change Solutions ervaring en ik ben dankbaar dat ik dit heb mogen doen en meemaken." - Marian van Bijl, Huisarts en Zorg

.

"Na een korte workshop ‘je unieke plek vinden’, waar ik Pascale na jaren weer ontmoette, was ik nieuwsgierig geworden en koos voor een traject bij Pascale. Ik verlangde vorm te geven aan mijn eigen richting. Ze heeft me hierin erg goed geholpen. Haar begeleiding, aanpak en methodiek zet je in de kracht van jouw zijn. Daardoor weet je wat je te bieden hebt, en doe je de dingen die voor jou goed zijn en bij jou passen als persoon. Pascale is professioneel, ervaren, toegankelijk en op aangename wijze komt ze tot de kern. Daarnaast is ze een zeer prettig mens met energie en humor.” - Ina Nijhuis-Grobbe Teamleider Saxion

“Ik had last van mijn gebrek aan zelfvertrouwen. Door met, en dus niet bij, Pascale het QCS-programma aan te gaan, heb ik mij gaandeweg gerealiseerd dat er veel dingen zijn waar ik blij mee ben en trots op mag zijn. Het traject van 7 weken was heftig, maar fijn en door de opdrachten als het maken van een mission statement, statuut en de 2x5 beschrijvingen, alsmede het aanwakkeren van mijn bewustzijn, maken dat ik stapje voor stapje meer met vertrouwen naar mezelf en de toekomst durf te kijken." Erik R., Eigen Ondernemer"