PowerFULL PEOPLE

VOOR PROFESSIONALS DIE ZÉLF HET VERSCHIL WILLEN MAKEN

Bezield en bevlogen werken en leven

“Wat lijkt me dat fijn… Als je weet waar je echt blij van wordt in het leven.”

Dat zou ik ook wel willen, denk je wanneer je mensen ontmoet die vol bevlogenheid het leven aangaan. Je voelt je ontevreden. Ervaart geen energie meer op het werk, ziet de tijd langzaam wegtikken en komt vaak lusteloos thuis. Je hebt het gevoel alsof je een acteur bent in een film die toevallig jouw leven afspeelt. Het voelt als een sleur. Iedere dag weer hetzelfde liedje. Dit gevoel begint steeds meer aan je knagen. Je hebt een korter lontje en bent meer prikkelbaar. Ook je omgeving vraagt zich af wat er met je aan de hand is. Waar is de sprankeling in je ogen gebleven?

Er moet iets veranderen!

Dat weet je maar al te goed, maar waar begin je? Je hebt geen idee welke richting je op wilt, waardoor je algauw weer kiest voor dat wat je kent. Het innerlijke gevoel negerend die je vertelt dat je een andere weg mag inslaan. Tot je letterlijk wordt stilgezet… Door stress, overspannenheid, ziekte, of een burn-out.

Herkenbaar?

> Je hebt dat gevoel van binnen dat “dit” het niet meer is. Maar wat is het dan wel?

> Je hebt geen idee welke richting je op wilt, waardoor je steeds weer kiest voor dat wat je al kent.

> Je zoekt (weer) naar vacatures om uiteindelijk (weer) bij dezelfde functie uit te komen, want ‘wat moet je anders?’.

> Relaties geven je niet meer de energie en voldoening zoals het ooit geweest is.

> Je betrapt jezelf regelmatig op gedachten zoals ‘is dit het nu?’, en ‘waar doe ik het allemaal voor?’.

> Anderen lijken fluitend door het leven of naar hun werk te gaan en je vraagt je af ‘waarom heb ik dat niet?’

> Je kun je “ei” niet meer kwijt in je werk. Je wilt je talenten en kwaliteiten meer benutten in de dingen die je doet.

> Je vraagt je af “wie ben ik nu eigenlijk, waar ben ik goed in en wat past écht bij mij”?

Werken en leven vanuit bezieling en bevlogenheid

Ja, dat is ook voor jou weggelegd! Het betekent dat je je bewust bent van je natuurlijke talenten en kwaliteiten. Van jouw unieke bijdrage in het leven en wat jou het gevoel van zingeving bezorgt. Bewust zijn van jouw unieke bijdrage en dit uitdragen brengt je bij bevlogenheid. Leven vanuit bevlogenheid is meebewegen met je natuurlijke flow. Je wordt er blij van, je straalt! Je voelt de energie door je lijf gaan en de tijd gaat als vanzelf voorbij. Je werkt vanuit passie en maakt keuzes die in lijn zijn met wie jij bent.


Samen gaan we terug naar de basis

Wezenlijke verandering vraagt om een andere manier van kijken naar jezelf. Op een dieperliggend niveau krijg je antwoord op vragen zoals; wie ben ik, waar ben ik van nature goed in en hoe wil ik mijn leven vormgeven? In dit programma onderzoeken we samen wat je op onbewust niveau mag doorbreken zodat jij nu ook vanuit bezieling en bevlogenheid jouw leven gaat vormgeven. Uiteraard krijg je de oplossing hiervoor aangereikt.


In dit programma met de unieke Quantum Change Solutions aanpak:

> Krijg je jouw unieke blauwdruk, zodat je bewust bent van hoe je vanuit bezieling je eigen bevlogenheid kunt creëren.

> Krijg je inzicht in jouw natuurlijke talenten en kwaliteiten zodat je werk gaat vinden waar jij energie van krijgt.

> Ga je jouw natuurlijke talenten en kwaliteiten tot uiting brengen in je leven en werk.

> Krijg je inzicht in jouw belangrijke waarden en unieke bijdrage in het leven zodat je meer focus kunt aanbrengen in wat je wilt.  

> Krijg je inzicht in jouw onbewust belemmerende patronen die jouw doel in de weg staan.

> Gaan we aan de slag met het doorbreken van deze onbewust belemmerende patronen, zodat je nu echt gaat doen waar je blij van wordt.

> Maak je jouw persoonlijke kompas waardoor je makkelijker keuzes maakt die in lijn zijn met wie je bent en hoe je wilt leven.

> Word je trouw aan jezelf en de afspraken die je met jezelf hebt gemaakt waardoor jij je gelukkiger voelt.

> Weet je wie je bent en waar je voor staat zodat je zelf je eigen koers bepaalt, los van maatschappelijke druk en externe invloeden.

> Ervaar je meer rust, helderheid, kracht en zit je lekkerder in je vel.

Het programma in vogelvlucht


Zij gingen je voor:


"Ik heb het ontzettend met Pascale getroffen. Wat een fijn warm mens. Ze heeft me super goed begeleid. Ik kon altijd met mijn vragen en gevoelens bij haar terecht. Ze bleef kritisch waar het nodig was en was net zo blij als ikzelf met mijn behaalde resultaten.
Ik vond het een bijzondere, mooie ervaring. Je kunt er niet de vinger opleggen hoe het werkt, maar dat er dingen gebeuren is wel duidelijk. Ik ben een ander mens na deze Quantum Change Solutions ervaring en ik ben dankbaar dat ik dit heb mogen doen en meemaken."

Marian van Bijl

Huisarts en Zorg


"Na een korte workshop ‘je unieke plek vinden’, waar ik Pascale na jaren weer ontmoette, was ik nieuwsgierig geworden en koos voor een traject bij Pascale. Ik verlangde vorm te geven aan mijn eigen richting. Ze heeft me hierin erg goed geholpen. Haar begeleiding, aanpak en methodiek zet je in de kracht van jouw zijn. Daardoor weet je wat je te bieden hebt, en doe je de dingen die voor jou goed zijn en bij jou passen als persoon. Pascale is professioneel, ervaren, toegankelijk en op aangename wijze komt ze tot de kern. Daarnaast is ze een zeer prettig mens met energie en humor.”

Ina Nijhuis-Grobbe

Teamleider Saxion


“Ik had last van mijn gebrek aan zelfvertrouwen. Door met, en dus niet bij, Pascale het QCS-programma aan te gaan, heb ik mij gaandeweg gerealiseerd dat er veel dingen zijn waar ik blij mee ben en trots op mag zijn. Het traject van 7 weken was heftig, maar fijn en door de opdrachten als het maken van een mission statement, statuut en de 2x5 beschrijvingen, alsmede het aanwakkeren van mijn bewustzijn, maken dat ik stapje voor stapje meer met vertrouwen naar mezelf en de toekomst durf te kijken.

Erik Rakitow

Eigen Ondernemer

Investering

Deelnemen aan dit unieke 7 weken transformerende programma bedraagt € 2.995,- (excl. btw). Hiervoor ontvang je naast mijn toewijding en commitment, intensieve 1-op-1 sessies, spot-on analyses, hands-on tools ter bevordering van je proces en een maand na afronding van het programma een evaluatiegesprek. Mocht het je beter uitkomen om de investering in termijnen te voldoen dan is dat ook mogelijk. Je betaalt direct de eerste termijn van € 1498,- excl. btw en over een maand de tweede termijn.

Dit programma wordt (ook) bedrijfsmatig ingezet voor loopbaanbegeleiding, outplacement begeleiding en bevordering van vitaliteit.INTERESSE? MELD JE AAN VOOR EEN INTAKE

Deze organisaties hebben Quantum Change Solutions ingezet:

......... ........... ........... ................................. ..