PowerFULL PEOPLE

VANUIT BEZIELING & BEVLOGENHEID WERKEN EN LEVEN

VOOR ZELFBEWUSTE PROFESSIONALS, TEAMS & LEIDINGGEVENDEN


Team doorbraken

Ik begeleid teams bij het samenwerken vanuit verbinding, vertrouwen en het nemen van verantwoordelijkheid voor het behalen van resultaten. Met oog voor ieders unieke talenten en bijdrage. Samen realiseren we doorbraken met duurzaam succes.

Het vraagt lef om echt aan te pakken wat er speelt binnen TEAMS zodat ze weer succesvol kunnen zijn. Doorgaan op dezelfde voet leidt tot niets. Een negatieve spiraal maakt dat teamleden gedemotiveerd raken, de resultaten achter blijven en goede mensen vertrekken. Tijd voor een echte DOORBRAAK !

Zijn de volgende situaties herkenbaar?

We durven elkaar niet aan te spreken op ieders verantwoordelijkheid

We doen alsof we heel goed kunnen samenwerken maar van echte betrokkenheid is geen sprake

Er is niet echt sprake van onderling vertrouwen

We kennen elkaars unieke kwaliteiten en toegevoegde waarde niet eens.

We durven niet echt uit te spreken waar we last van hebben of tegenaan lopen

Er is geen echt commitment op de koers of op de afgesproken resultaten

De begleiding

Om Team doorbraken te realiseren begeleid ik teams binnen een organisatie ook op een ongewoon gewone manier.

Ongewoon gewoon

Wil je een duurzaam resultaat behalen met je TEAM? Dan telt de bijdrage van elk individu binnen het TEAM, dat wat de (informele) leider doet en ook de omgeving, de context, waarbinnen gewerkt wordt draagt bij aan het behalen van het gewenste resultaat. Allemaal onderwerpen om te verkennen en te achterhalen wat nodig is om succesvol te zijn. Samen verkennen we ook de belangrijke pijlers voor een TOP TEAM : hoe staat het binnen jouw TEAM met het vertrouwen, de communicatie, de betrokkenheid, de verantwoordelijkheid en uiteraard het realiseren van de collectieve resultaten?

Ik begeleid TEAM doorbraken op 2 niveaus:

  “Above the surface”

We kijken samen naar de bijdrage van elk individu en de (informele) leider. We kijken naar context, de vaardigheden, de kennis, houding en gedrag. We onderzoeken hoe het staat met het vertrouwen, de betrokkenheid, de communicatie, verantwoordelijkheid en het bereiken van het gezamenlijke resultaat.

  "Under the surface"

Voor het duurzame verschil trekken we spreekwoordelijk een diving suit aan. Ik nodig elk TEAMlid uit om met mij mee te gaan "onder water" en gewoon het ongewone te doen; het werken met de Quantum Change Solutions.

Quantum Change Solutions is een methodiek die ondersteunt in het individueel bewust worden én oplossen van de onbewuste blokkerende patronen die het bereiken van het teamdoel in de weg staan. Elk Teamlid wordt zich bewust van wat er bij hem of haar specifiek nodig is om succesvol bij te dragen aan het TEAM resultaat. Op een duurzame manier. En daar ligt de sleutel voor de echte verandering. Elk teamlid versterkt zijn of haar fundering, de persoonlijke of zakelijke basis van binnenuit.

De begeleiding is positief, methodisch, concreet en maakt het ‘onzichtbare’ zichtbaar en tastbaar. Snel en duurzaam. Met als bonus een verrassend nieuwe kijk op gedrag en de resultaten in het team. Samen realiseert iedereen echte doorbraken.

Go for the NEXT step!

Wil jij weten hoe jij met jouw TEAM "the next step" kunt zetten? Ik ontmoet je graag in een persoonlijk gesprek om samen te onderzoeken wat ik voor jou kan betekenen. Ik vertel je graag over mijn aanpak en Quantum Change Solutions voor TEAMS in het bijzonder. We kunnen elkaar in levende lijve ontmoeten en het kan ook via Skype of Face-time. Alles is mogelijk. Geef het gewoon aan op het contactformulier en we maken hier een afspraak over.

En het beste is om Quantum Change Solutions een keer te ervaren: "The taste of the pudding is in the eating". Vind je het leuk om kennis te maken met Quantum Change Solutions voor jezelf of met je team? Neem geheel vrijblijvend contact met me op.