PowerFULL PEOPLE

BEZIELING EN BEVLOGENHEID IN DE ORGANISATIE

VOOR ZELFBEWUSTE ORGANISATIES DIE ZICHZELF MEER SUCCES GUNNEN


Organisatie Doorbraak

Ik ondersteun organisaties bij de veranderingen die ze te doen hebben of bij de aansturing van de operatie als change facilitator, verandermanager, coach voor MT's of sparring partner. Met positieve impact en duurzaam succes.

Is er tijdelijke ondersteuning nodig op senior-management gebied, voor de implementatie van een verandering of de begeleiding van een transitie? Wellicht behoefte aan meedenkkracht op strategisch niveau of het meedenken en ontwikkelen van veranderprogramma's op het gebied van leiderschap, cultuur, ketensamenwerking & operational excellence? Of bestaat de behoefte aan een coach voor MT leden bij borging van de veranderingen en de eigen professionele ontwikkeling daarin?

Ik ben een competente, gemotiveerde en enthousiaste professional met 24 jaar leidinggevende ervaring in diverse omgevingen. Als change- en interimmanager floreer ik het beste wanneer ik te maken krijg met projecten op het gebied van het doorvoeren van strategisch relevante verbeteringen, change-projecten, het ontwikkelen en professionaliseren van teams en uiteraard het verbeteren van de kwaliteit van dienstverlening.

Opdrachtgevers zijn altijd onder de indruk van de snelheid waarmee ik mij nieuwe informatie eigen maak, strategische doelstellingen vertaal naar uitvoerbare plannen en de manier waarop ik projecten implementeer en manage. Het belang van de klant is altijd top of mind. Mensen bewonderen mijn doelgerichtheid, de manier waarop ik veranderingen begeleid en hoe ik ze inspireer, motiveer en coach met het oog op vooruitgang.

Mijn acties zijn gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect. Mijn leiderschapsstijl is zowel doelgericht als mens georiënteerd: stimulerend, expressief, intuïtief en samenwerkend. Ik geloof in de kracht van mensen, waardoor het voor mij makkelijker is om hun verborgen potentieel los te maken. Werken in een inspirerende en ondernemende context met een focus op kwaliteit, mensen en het opbouwen van iets nieuws geeft mij veel plezier en energie.


Voor mij draait het om Klant Focus, passie voor mensen en het creëren van high-performance


Resultaat voor de mensen

Duidelijk aanspreekpunt

Transparantie en duidelijkheid met betrekking tot de richting en de doelstellingen

Verbondenheid van de medewerkers bij de richting

Betrokkenheid bij de verandering

Uitgesproken verwachtingen ten aanzien van TEAM-doelstellingen en aangespreken op resultaat

Persoonlijke ontwikkeling en waar nodig een andere functie en begeleiding hierbij


Resultaat voor de organisatie

Een professionele aansturing waarbij de operatie door kan gaan, veranderingen verder in gang kunnen worden gezet en resultaten worden gehaald. Gedragenheid en verbinding van de mensen met datgene wat gerealiseerd moet worden. Medewerkers die niet meer op hun plek zitten worden op een zorgvuldige manier begeleid naar ander werk. Dit resulteert in doorgroei en/of uitstroom. Door aandacht en ruimte te geven aan de emoties van mensen tijdens veranderingstrajecten zal uitval van medewerkers lager zijn en de betrokkenheid hoger. Afgesproken resultaten worden gerealiseerd.


Een goede klik

Een goed resultaat begint met een goede klik. Laten we daarom eerst kennismaken. Voor meer informatie verwijs ik naar linkedin.

Testimonials

"Pascale is een gedreven manager met veel energie, kennis en ervaring. Pascale is open, direct en integer. Het belang van de klant staat voorop en ze komt met haar drive tot resultaat. Ze is loyaal en sociaal ingesteld en is altijd bereid tot “the extra mile", dat maakt haar waardevol voor een organisatie en als mens bijzonder prettig om mee samen te werken."

Paul van Spijk, Sr. HR manager, Ziggo / Vodafone


"Pascale is een zeer enthousiaste collega die direct en ontwapenend leiding geeft. Ze heeft veel verstand van contactcenter management en zet deze kennis op een charmante en effectieve wijze in bij haar people management. Ze heeft bijzonder veel kracht op het vlak van gedragveranderingen en is zeer snel in staat draagvlak te creeren voor nieuw beleid. Haar no nonsense blik op menselijk gedrag stelt haar in staat snel tot de essentie van zaken te komen. Ik heb veel bewondering voor haar flair en humor in complexe situaties en de manier waarop ze van grote uitdagingen eenvoudige oplossingen weet te maken. Verder kan zij goed opereren in complexe en politiek gevoelige omgevingen en weet goed gebruik te maken van ondersteunende specialisten. De feitelijke resultaten zijn als zeer goed te kwalificeren. Los van haar professionaliteit is een heel fijne collega waar ik een zeer goede relatie mee heb opgebouwd in een zeer korte periode. Ik drink dan ook graag een wijntje met haar, waarbij het goed mogelijk is om de universele kanten van het leven te beschouwen. Ik kijk dan ook uit naar de volgende ontmoeting! Bedankt voor de waardevolle bijdrage aan mijn organisatie en persoonlijk leven."

Ramon van der Krogt, Directeur klantenservice & klachtenmanagement at Coöperatie VGZ


In 2010 werkte Pascale op interim basis 5 maanden voor SIDN in de functie Manager Registratie&Services. In die functie maakte zij deel uit van het MT van SIDN en was o.a. verantwoordelijk voor de klantenservice. Ik heb Pascale in die periode ervaren en leren waarderen als een daadkrachtig en resultaatgericht manager, die het realiseren van doelen en implementeren van verbeteringen goed weet te combineren met een eigen, open en menselijke benadering. Pascale heeft snel inzicht in en grip op zaken, ook in een heel specifieke omgeving als die van SIDN, waardoor haar waarde snel zichtbaar wordt. Mede daardoor, maar ook door haar open no-nonsense aanpak, krijgt zij snel haar plek in een team en respect van haar teamgenoten.

Roelof Meijer, CEO at SIDN