PowerFULL People

VANUIT BEZIELING & BEVLOGENHEID WERKEN EN LEVEN

VOOR ZELFBEWUSTE PROFESSIONALS, TEAMS & LEIDINGGEVENDEN


Aanbod PowerFULL People

Het aanbod van PowerFULL PEOPLE is gericht op het vergroten van de bezieling en bevlogenheid van Professionals, Teams en Leidinggevenden.

Hieronder lees je wat ik voor jou en / of je team kan betekenen.

Mensen die bezield en bevlogen werken dragen bij aan het succes van de organisatie.


Voor Professionals

Ik begeleid Professionals die in zichzelf willen investeren vanuit eigen ambitie en verantwoordelijkheid. Gemotiveerd om doorbraken te realiseren om zo te groeien in persoonlijke kracht met positieve impact en duurzaam succes.

Meer informatie.


Voor Teams

Ik begeleid Teams die in zichzelf willen investeren vanuit eigen ambitie en verantwoordelijkheid. Gemotiveerd om doorbraken te realiseren om zo te groeien in persoonlijke kracht met positieve impact en duurzaam succes.

Meer informatie.


Voor Leiders

Ik begeleid Leiders, Leidinggevenden of (team) Managers in het realiseren van doorbraken om de Leider of Manager te worden die ze in essentie zijn. Authentiek. Met een positieve impact op anderen en met duurzaam succes. Het draait eerst om de mens en daarna pas om de rol die te vervullen is.

Meer informatie.

Voor Organisaties: Facilitator of Change

Met mijn 24 jaar leidinggevende ervaring binnen diverse organisaties en branches ondersteun ik organisaties bij de implementatie van een verandering of de begeleiding van een transitie. Ik denk mee op strategisch en tactisch niveau wat er nodig is en begeleid teams bij het realiseren van de verandering.

Meer informatie

Wil je weten wat ik precies voor jou kan betekenen?

Neem geheel vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek en voor het bespreken van de mogelijkheden en een passende aanpak.