PowerFULL PEOPLE
Empowering People | Creating Breakthroughs

Persoonlijke Doorbraak

Ik begeleid mensen die in zichzelf willen investeren vanuit eigen ambitie en verantwoordelijkheid. Gemotiveerd om doorbraken te realiseren om zo te groeien in persoonlijke kracht. Op een manier waarbij de impact positief is voor henzelf en de omgeving én waarbij het succes duurzaam is.  Je bent je bewust dat elke verandering begint bij jezelf. Ik help je met het concreet maken van vragen zoals:

 • "Wie ben ik?, Wat wil ik? Wat kan ik? 
 • "Wat heb ik te doen om in dit terugkerende patroon van ... te doorbreken?"
 • "Ik loop vast in zaken waardoor ik niet meer optimaal functioneer. Wat heb ik te doen om dit te veranderen?"
 • "Hoe kan ik mij weer zeker voelen in ....?"
 • "In mijn werk loop ik tegen .....aan. Hoe kan ik dit doorbreken?
 • "Hoe kan ik zelfverzekerder voor een groep staan?"
 • "Hoe hou ik mij staande in een mannen-cultuur?"
 • "Hoe kan ik mijn omgeving beter laten zien waar ik toe in staat ben?"

Ik help je om de antwoorden op deze vragen zo concreet te krijgen dat je het antwoord scherp op je netvlies hebt. We kijken naar jouw ambitie, droom of verlangen en wat ervoor nodig is om deze te realiseren. Hoe scherper je de antwoorden op deze vragen op je netvlies hebt en hoe meer je er naar gaat handelen, des te meer zelfvertrouwen, passie, flow, geluk en succes ga je ervaren.  

AANBOD

SENSE Software Technologie

Begeleiding met de SENSE Software Technologie (SENSE) is een begeleidingsvorm die gebruik maakt van kwantuminformatie om mensen en organisaties te helpen hun doel te bereiken. Voor een vaste prijs, snel, duurzaam met resultaatgarantie. Zodat je vanzelfsprekend gaat leven en werken waarvoor je gemaakt bent.


Life Coaching

In Life Coaching onderzoek je samen met de mij jouw coachingsvraag. Met intensieve persoonlijke gesprekken onderzoeken we deze vraag vanuit een positieve resultaatgerichte houding. Tussen de twee- of vier-wekelijkse gesprekken heb je als coachee de gelegenheid om te werken met de uitkomst van de gesprekken, totdat het gewenste resultaat is gerealiseerd. Waar nodig krijg je oefeningen mee ter voorbereiding op het volgende gesprek.

Executive Coaching

Executive coaching is een vorm van coaching voor leiders, managers en ondernemers. Gekoppeld aan de rol van de coachee. Door mijn  ervaring spreek ik de taal van leiders en managers en heb ik begrip voor de vraagstukken die passen bij deze rol. Het vertrekpunt is vaak werk gerelateerde vraagstukken. Daarbij komen persoonlijke vraagstukken vanzelfsprekend waar nodig ook aan de orde.

Een innovatieve methodiek

Het verschil tussen veel traditionele begeleidings- en trainingsmethodes en het werken met de SENSE Software Technologie is dat met de SENSE Software Technologie op een unieke en innovatieve manier gewerkt wordt op het niveau van het onderbewustzijn. In dit "onbewuste" zitten groeibevorderende en groei belemmerende overtuigingen, mindset, emoties, gevoelens, patronen en zogenaamde coping-mechanismen. Het werken met de SENSE Software Technologie ondersteunt in het bewust worden én transformeren van de onbewuste blokkerende patronen, die het bereiken van jouw doel in de weg staan. En daar ligt de sleutel voor de échte verandering.

Je versterkt je fundering, je persoonlijke of zakelijke basis van binnenuit. De begeleiding is positief, methodisch, concreet en maakt het ‘onzichtbare’ zichtbaar en tastbaar. Snel en duurzaam. Met als bonus een verrassend nieuwe kijk op gedrag en de resultaten in je leven. Je realiseert wezenlijke doorbraken.

Thema's SENSE en Life Coaching

 • persoonlijke effectiviteit
 • overwinnen van persoonlijke blokkades
 • leiderschap (persoonlijk, team en organisatie leiderschap)
 • effectief communiceren
 • assertiviteit
 • ontwikkelen van zelfvertrouwen
 • werken vanuit persoonlijke kracht (talenten, passie) en inspiratie
 • eigen loopbaan vormgeven op weg naar meer geluk en succes
 • verbeteren van relaties

Thema's Executive Coaching

 • weer voldoening en succes willen ervaren
 • een stap willen maken in persoonlijke effectiviteit
 • op een natuurlijke en inspirerende manier leiding willen geven
 • zichzelf tegenkomen in een veranderingsproces
 • soepel willen omgaan met weerstand en conflicten
 • het doorbreken van een persoonlijke blokkade
 • meer willen halen uit zichzelf en hun team
 • verschil willen maken vanuit hun unieke combinatie van kernkwaliteiten, passie en toegevoegde waarde

Welke resultaten zijn mogelijk voor jezelf?

 Work-life balance

 Balans tussen hoofd en hart

 Optimaal benutten van passie en potentieel 

 Meer creativiteit, authenticiteit, openheid, plezier, rust en vrede

 Zelfwaardering en Zelfvertrouwen

 Afrekenen met patronen en automatismen die je groei belemmeren

 Opruimen van belemmerende overtuigingen en weer in je kracht komen

 Optimaal benutten van passie en potentieel

Welke resultaten zijn er voor de organisatie?

 Vergroting vitaliteit

 gelukkige medewerkers

 Betere samenwerking

 Betere communicatie

 Verbeterde betrokkenheid medewerkers

 Verbetering van de performance

 Verbetering van het financiële resultaat

Spring!

Wil jij weten wat het beste bij jou past? Neem geheel vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden en een passende aanpak te bespreken.

Het leukste is natuurlijk om SENSE een keer te ervaren: "The taste of the pudding is in the eating". Vind je het leuk kennis te maken met SENSE? Neem ook dan geheel vrijblijvend contact met me op en ik vertel je hier graag meer over.

Ervaringen van klanten

"Pascale heeft mij coaching middels SENSE laten ervaren. Een hele andere, bijzondere wijze om vraagstukken op te pakken. Met verrassende resultaten; heeft me zeker nieuwe inzichten gebracht in mijn vraagstuk."Janine Smetsers; Business Manager HRM at Yacht

"De afgelopen periode was zowel privé als zakelijk een zeer heftige periode. Hierdoor was ik fysiek en emotioneel onstabiel, dit had uiteraard weer zijn weerslag op mijn zakelijk functioneren. Ik voelde me machteloos en geen eigenaar van mijn eigen toekomst meer. Ik kwam in gesprek met Pascale en zij vertelde mij over SENSE. Een ontwikkeltraject waarbij we samen concreet en gericht aan het werk gaan om het door mij gestelde doel te behalen. Binnen 7 weken, gegarandeerd! Ik besloot dit programma te volgen en ik heb ik een strak doel geformuleerd: ”ik sta vol zelfvertrouwen in het leven”. Pascale helpt hierbij door kritische opbouwende vragen te stellen om mijn doel zo specifiek mogelijk te formuleren. Om te kunnen bepalen of ik dit doel heb behaald , formuleer ik 6 ijkpunten. In wekelijkse sessies met Pascale bespreken we mijn voortgang en de ervaren ijkpunten. Ik voelde in week twee al een verandering, ik was krachtiger en had ook al twee van de 6 ijkpunten ervaren. Met 6 weken gold dit voor alle ijkpunten. Ik voel me vol zelfvertrouwen en geniet weer van het leven, ook van de kleine dingen en zelfs van zaken die wellicht iets minder positief zijn. Ik geef mijn grenzen weer aan en ben weer vrolijk. Ik ben blij dat ik de kans heb gekregen en zou iedereen deze unieke en blijvende ervaring gunnen! Katinka Jägers: Afdelingsmanager Klantenservice at coöperatie VGZ.