PowerFULL PEOPLE
Empowering People | Creating Breakthroughs

Wanneer realiseer je een doorbraak?

Doorbraken zijn voor mij veranderingen met een blijvend karakter. Je hebt iets in jezelf getransformeerd. Dit zorgt ervoor dat je alleen maar vooruit kunt. Terugvallen in oud gedrag is niet meer aan de orde. Tja, we zijn natuurlijk gewoonte dieren. En het kan. Echt. Ik heb het zelf ervaren en zie het bij de mensen die ik begeleid.

Voor het realiseren van doorbraken maak ik o.a. gebruik van een bijzondere begeleidsmethodiek waarbij ik werk met de SENSE Software Technologie.

Bijzondere begeleidingsmethodiek

Uit onderzoek van Ab Dijksterhuis, psycholoog en hoog leraar aan de Katholieke Universiteit van Nijmegen, weten we dat ons gedrag en daarmee ons bereikte resultaat voor het grootste gedeelte gestuurd wordt door ons onbewuste. Hij heeft hier een leuk boek over geschreven “Het slimme onbewuste”.

In dit onbewuste zitten de groeibevorderende en zeker ook de groei belemmerende overtuigingen, mindset, emoties, gevoelens, patronen en zogenaamde coping-mechanismen.

De SENSE Software Technologie ondersteunt in het bewust worden én oplossen van de onbewuste blokkerende patronen, die het bereiken van jouw doel in de weg staan. En daar ligt de sleutel voor de echte verandering mét duurzaam resultaat.

Het is een methodiek waarmee elke organisatie, team en individu blijvend succesvol kan zijn en het verschil kan maken. De inzichten die je krijgt, maken dat je de weg vindt naar wie je werkelijk bent en waarvoor je “gebakken” bent. Je ontdekt waar jouw kracht ligt en gaat er als vanzelf meteen mee aan de slag.

Het is dé oplossing om optimaal rendement te hebben van de investering in geld, tijd en energie bij het bereiken van persoonlijke- en organisatiedoelen.