PowerFULL PEOPLE
Empowering People | Creating Breakthroughs

Het ongewone, gewoon gebracht

Hoe verrassend kan het lopen?

In de afgelopen 22 jaar heb ik me een behoorlijk aantal coaching- en ontwikkelingstechnieken eigen gemaakt waarvan (zonder dat ik dit wist) een aantal ontwrichtende technieken in de laatste paar jaar. Immers, er blijkt niemand op deze wereld te zijn die kennis heeft van zowel Human Design als het werken met de innovatieve SENSE Software Technologie. Wat een verrassing was dat.

Beide (ogenschijnlijk complexe) instrumenten zijn onbekend terrein voor menigeen. Tegelijkertijd bieden ze nieuwe mogelijkheden die over enkele jaren het huidige aanbod in de markt nogal verschoven zullen hebben.

Ben ik even blij dat ik van nature praktisch en resultaatgericht ben ingesteld. En het prettig vind om complexe - maar nauwgezet doeltreffende zaken simpel te maken. Zal wel mijn Bedrijfskundige achtergrond zijn in combinatie met de Hoge Hotelschool. Ik wil graag mijn ontdekkingen, inzichten en ervaringen in de werking van de (onder meer) allernieuwste wetenschappelijke kwantum fysica en de op verschillende reguliere wetenschappen (o.a. biochemie, genetica, astronomie) en esoterische wetenschappen (o.a. Kabbala en de ruim 2.200 jaar oude Chinese I Tjing) gebaseerde Human Design met jou delen. Volgens mij zijn zij een niet meer te vermijden bron van menselijke ontwikkeling. Ik denk dat ik jou dan óók een ogen openende verrassing kan bieden.

Hoe dan ook. Ik nodig je uit voor een prettig gesprek waarin ik je simpel uitleg hoe deze instrumenten werken en elkaar kunnen versterken. En waarom ze ontwrichtend zullen zijn in 'de markt', nogal.

De vraag is sta je open voor iets verrassend nieuws op het terrein van de groei & ontwikkeling van (jouw) mensen? Of wacht je liever af totdat anderen deze vernieuwende stap wel hebben gezet? Als het aan mij ligt bellen we snel: + 31 6 51 21 58 34