PowerFULL PEOPLE

VOOR PROFESSIONALS DIE ZÉLF HET VERSCHIL WILLEN MAKEN

"Het beste uit jezelf halen", wie wil dat niet?

Je bent ambitieus. Persoonlijke en professionele ontwikkeling zijn belangrijk voor je. Je krijgt energie van je job en ervaart een flinke dosis uitdaging. Je weet dat je op het juiste pad bent, maar je merkt dat je vastloopt. Resultaten blijven achter en kijkend naar je ambitie begrijp je niet waarom je niet verder vooruitkomt. Je hebt veel in je mars en toch loop je tegen barrières aan. Anderen zien allang dat je veel meer potentie hebt dan je nu laat zien. Waarom doe je het dan niet? Gedachten als; “ik heb er geen tijd voor”, “ik denk niet dat ik het kan”, “wat zullen anderen wel niet van mij denken”, “ik durf niet”; kunnen de basis vormen van de belemmeringen die je tegenhouden om het beste uit jezelf te halen.

Herkenbaar?

> Je hebt veel in je mars, maar merkt dat je vastloopt of voor je gevoel niet snel genoeg vooruitkomt.

> Je bent ambitieus, maar resultaten blijven achter. Je voelt je steeds meer onzeker over je capaciteiten.

> Je vraagt je af of je wel goed genoeg bent voor het realiseren van je doelen.

> Je bent bang dat je carrière niet zo loopt zoals je dat wilt en je voelt je gefrustreerd en prikkelbaar.

> Je wilt nu eindelijk wel eens weten wat je tegenhoudt om volop te presteren. Welke blokkades houden je tegen in je ontwikkeling?

> Persoonlijke en professionele ontwikkeling zijn belangrijk voor je, maar je ontwikkeling blijft achter.

> Je vindt dat het nu tijd is om verantwoordelijkheid te nemen voor de stappen die je te zetten hebt.

Duurzame verandering van binnenuit

Wezenlijke verandering vraagt om een andere manier van kijken naar jezelf. Op een dieperliggend niveau krijg je antwoord op vragen zoals; wat is de werkelijke oorzaak dat het niet gaat zoals ik wil en  het niet stroomt? In dit unieke programma onderzoeken we samen wat je blokkeert om het resultaat dat je wilt te realiseren. Wat ligt daaraan ten grondslag? Wat weerhoud je – innerlijk – om succesvol te zijn? Uiteraard krijg je de oplossing aangereikt, zodat jij jouw doel duurzaam bereikt.


In dit Programma met de unieke Quantum Change Solutions aanpak:

> Krijg je focus, doordat je gaat uitvinden wat je diep van binnen écht wilt bereiken.

> Krijg je inzicht in jouw onbewust belemmerende patronen die jouw doel in de weg staan.

> Gaan we aan de slag met het doorbreken van deze onbewust belemmerende patronen, zodat je niet meer terugvalt in oud gedrag en je doel als vanzelf haalt.

> Leer je welk gedrag je tegenhoudt en welk gedrag wél leidt tot het succesvol bereiken van je doel.

> Kom je in contact met je authentieke kracht, waarmee je je doel bereikt en van betekenis kunt zijn voor anderen.

> Leer je jouw natuurlijke talenten kennen en hoe je die kunt inzetten om je performance te verbeteren.

> Ga je wezenlijke gedragsveranderingen ervaren, zodat jij jouw doel als vanzelf behaalt.

> Bemerk je meer energie en flow, zodat je haast als vanzelf meer uit jezelf gaat halen.

> Vanuit de verbinding met jezelf maak je logischerwijs andere keuzes die in lijn zijn met jou en de richting die je op wilt, zodat dit leidt naar meer vervulling en bevlogenheid.

Het programma in vogelvlucht


Zij gingen je voor:


"Ik kijk ontzettend positief naar de periode van het Quantum Change Solutions programma. Ik was niet bekend met deze vorm van coaching. Ik ben er ‘open’ ingestapt en het heeft me veel gebracht. Pascale heeft mij gedurende de 7 weken goed begeleid. De coaching momenten waren ontzettend prettig. Ze stelt de juiste vragen en is doortastend waardoor verdieping/verrijking op bepaalde thema’s mogelijk was. Zij is open in communicatie en stelde mij op mij gemak. Ze staat positief en vol energie in het leven en dat kon ze ook op mij afstralen."

Anouk van Gemert

Consultant at

House of Performance


"Op advies van een collega ben ik bij Pascale terecht gekomen. Vanaf het eerste moment voelde het goed. Ze heeft me in het bijzondere traject op een hele prettige, duidelijke en open manier gecoacht. Op ieder moment kon ik bij haar terecht en ze heeft me veel inzicht gegeven. Het Quantum Change Solutions traject heb ik als een “Kado” ervaren. Zowel in het werk als prive heb ik enorme plezierige ontwikkeling doorgemaakt. Dank hiervoor Pascale."

Mary Kok

Manager ambulante teams

Leviaan


“Ik ben bij Pascale terecht gekomen, omdat ze mij al eens iets had verteld over Quantum Change Solutions. Het heeft mij nooit echt losgelaten en ik bleef nieuwsgierig naar Quantum Change Solutions. Pascale heeft mij op een hele fijne en respectvolle manier gecoacht. Zij is een betrokken coach waar je altijd bij terecht kunt. Ik ben heel erg tevreden met de ontwikkeling die ik heb doorgemaakt en ik zie dat terug in mijn werk en privé.

Tjip Postma

Team manager Incasso

Innogy NL

Investering

Deelnemen aan dit unieke 7 weken transformerende programma bedraagt € 2.495,- (excl. btw). Hiervoor ontvang je naast mijn toewijding en commitment, intensieve 1-op-1 sessies, spot-on analyses, hands-on tools ter bevordering van je proces en een maand na afronding van het programma een evaluatiegesprek. Mocht het je beter uitkomen om de investering in termijnen te voldoen dan is dat ook mogelijk. Je betaalt direct de eerste termijn van € 1248,- excl. btw en over een maand de tweede termijn.

Dit programma wordt (ook) bedrijfsmatig ingezet ter bevordering van talentontwikkeling, performanceverbetering en voor het verbeteren van de vitaliteit.

INTERESSE? MELD JE AAN VOOR EEN INTAKE

Deze organisaties hebben Quantum Change Solutions ingezet:

........ .......... ........... ........................................