WHAT DO YOU DESIRE?” vraagt Lucifer mensen wanneer hij wil weten waar ze écht naar verlangen.

Lucifer? Ja. Lucifer. Een Netflix serie. Zeg maar mijn “Guilty pleasure” 😀.

Maar zonder dollen. Mensen die ik begeleid kijken mij nog wel eens vreemd aan als ik hen vraag naar hun verlangen. “Verlangen?” Hoe bedoel je?” Nou, ik werk met mensen vanuit hun verlangen. Ik vraag niet naar je doel of je ambitie. Dat is allemaal bedacht in het hoofd. Nee, ik werk vanuit jouw verlangen. Denk aan vrijheid, plezier, autonomie, verbinding, respect.

Het verlangen komt namelijk rechtstreeks uit je HART. En je hart vertelt jou en mij waar je écht naar op zoek bent. Naar wat je écht wilt. In je werk, in samenwerking met anderen, qua vitaliteit en in je persoonlijke ontwikkeling.

En het kan inderdaad best een stap zijn om a. dat te ontdekken en b. te vertellen.

In dat verlangen zit het vuur dat nodig is om dat wat je wilt bereiken ook waar te maken. Super belangrijk dus!

KOM UIT JE HOOFD, DUIK IN JE HART en vertel mij: WAT IS JOUW VERLANGEN?

Mijn verlangen? Dat ik mijn begeleiding nog beter kan afstemmen op wat jij nodig hebt.