Welke nieuwe toekomst bouwen wij samen? Waar droom jij van? Mijn Droom is.....


Alles gebeurt met een reden. Dat is mijn adagium. Wat ik in het leven tegenkom, zie ik als een weerspiegeling van mijn gedachten, mijn geloof, mijn perceptie van hoe ik vind dat dingen zouden moeten zijn. Ik noem het mijn mentale constructies. Want mijn mentale constructies bepalen mijn handelen en dus ook mijn resultaat.

Om het resultaat in mijn leven te kunnen veranderen mag ik eerst wat innerlijk werk doen. Het is belangrijk om te onderzoeken wat mijn gedachten zijn, mijn meningen, overtuigingen, vooroordelen en aannames.  Naar mezelf én naar mijn omgeving.

Hoe kijk jij naar de wereld? Wat zijn jouw gedachten, overtuigingen en meningen? Hoe heeft dit alles het resultaat in jouw leven beïnvloed?

"Als je gelooft in het kwantummodel van de werkelijkheid, dan begrijp je dat de problemen, uitdagingen, omstandigheden en tegenslagen in ons leven worden gecreëerd vanuit een bepaald niveau van bewustzijn." - dr. Joe Dispenza -

Wat er op dit moment in de wereld gebeurt, zoals ik het zie, is een weerspiegeling van de collectieve gedachten, overtuigingen, percepties en acties van alle mensen samen. Als we onze wereld op een positieve manier willen veranderen, moeten we als geheel iets veranderen. En ik geloof dat wat deze dagen allemaal gebeurt een wake-up call is om dat te doen.

Het is tijd om ons bewustzijn te verhogen tot het punt dat we geloven en weten dat we de makers van onze realiteit zijn. Het is tijd dat we onszelf losmaken van de mentale constructies die we als waar hebben aangenomen. Het is belangrijk dat wij op  dieper niveau begrijpen dat als we een betere wereld willen creëren, we nieuwe mentale constructies moeten creëren die bijdragen aan een betere en gezondere wereld voor de hele mensheid.

Ik geloof dat wat er vandaag de dag in de wereld gebeurt, ons duidelijk wil maken dat het tijd wordt dat wij meer vanuit ons hart gaan leven. Met liefde en mededogen voor onszelf en anderen. Het is belangrijk dat wij ons voortdurend bewust zijn van de acties die we ondernemen en de impact die ze hebben op onszelf, de mensen waarmee we leven, werken en de wereld om ons heen. Draagt het niet bij aan verbetering laat het dan.

Ik heb een droom:

Ik stel mijzelf een wereld voor waarin wij mensen samen floreren, waar wij op een positieve manier aan elkaar bijdragen, waar wij als een team samenwerken, waar we elke persoon respecteren voor wie hij is, waar mensen gezond zijn en zich goed voelen, waar vreugde is en geluk, waar overvloed is voor iedereen en waar we de aarde waarop we leven respecteren.


Wat is jouw droom?

Hartelijke groet, Pascale