PowerFULL PEOPLE
Empowering People | Creating Breakthroughs


ALWAYS EXPLORING

In mijn blogs neem ik je mee in wat mij raakt, verwondert, inspireert en beweegt. Ik neem je onder andere mee op ontdekkingsreis. Door de werelden van verschillende instrumenten, filosofiën en inzichten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik hoop dat ik je met dit alles mag raken, verwonderen, inspireren en zo mogelijk in beweging mag brengen. Om te groeien in jouw eigen welzijn; geluk, succes, vervulling, welbevinden.

  

Always exploring

In mijn gedachten ga ik zo’n 30 jaar terug in de tijd. Ik ben 16 en bijzonder nieuwsgierig naar wie IK ben. Die vraag van toen heeft mij mijn hele leven op ontdekkingsreis gestuurd.

Van jongs af aan, altijd geïnteresseerd in het gedrag en de ontwikkeling van mensen. Ook van mijzelf. Altijd openstaand voor het nieuwe en zeker ook voor het onbekende. Altijd onderzoekend hoe het anders - en beter kan. Ik wil niet alleen onderzoeken. Nee, ik wil zeker ook ervaren. Verschillende opleidingen, trainingen en workshops van ‘Essentials of Leadership’ en ‘Business Management’ tot en met ‘Intuïtieve Ontwikkeling’, ‘Reiki’ en ‘Lifecoaching en nog veel meer maak ik mee. Laatst heb ik een hele gave ‘identiteitsreis’ gemaakt met het oog op mijn eigen ondernemerschap en heb daarna mijn Personal Brand gemaakt. Zo waanzinnig leuk allemaal. Ik voel me dan altijd als een vrolijk kind in de speeltuin. Onbekende nieuwe dingen onderzoeken,  ondergaan en daarna te zien dat ik steeds meer leer over mijzelf en anderen. En dus nieuwe mogelijkheden tot mijn beschikking krijgen om anderen verder te brengen in hun ontwikkeling.

Heerlijk om te doen. Mensen en organisaties begeleiden, zowel persoonlijk als professioneel. Als leidinggevende, coach en gedurende de laatste jaren als Interim Professional. Immers, ik kan onderzoeken, toepassen, opnieuw leren en dan ontstaat er weer een nieuwe vraag…

En toch. Met alles wat ik gedaan en ervaren had; de persoonlijke groei die het mij en anderen gebracht had, was er nog steeds een lonkend perspectief : het moet nog beter kunnen, anders. Ik bleef zaken uitzoeken, ontdekken en ervaren. Always exploring is niet voor niets mijn levensmotto.

En zo gebeurde het. Een paar jaar geleden leerde ik twee methodieken kennen: Human Design en Quaning. Volgens mij van onschatbare waarde in het kader van persoonlijke ontwikkeling en weten hoe je in elkaar zit. Wie je bent!

Dus na een kleine stilte zei ik tegen mijn dochter, ‘Ik kan je daar wel inzicht in geven lieverd’……

Always exploring, Pascale