Quaning

Quaning is een begeleidingsvorm die gebruik maakt van kwantuminformatie om mensen en bedrijven te helpen hun doel te bereiken. Voor een vaste prijs, snel, duurzaam met resultaatgarantie. Met Quaning ga je een stap verder dan andere begeleidingsvormen. Je werkt ook op onbewust niveau. 

Je versterkt je fundering, je persoonlijke of zakelijke basis van binnenuit. De begeleiding is positief, methodisch, concreet en maakt het ‘onzichtbare’ zichtbaar en tastbaar. Snel en duurzaam. Met als bonus een verrassend nieuwe kijk op gedrag en de resultaten in je leven. Je realiseert wezenlijke doorbraken. 

Quaning-produkten:

Quaning-RGprogram Personal, * Quaing-RGprogram Business, * Team-Quaning, * Quaning-workshop, * Quaning-assessmentLife Coaching

In Life Coaching onderzoek je samen met mij jouw coachingsvraag. Met intensieve persoonlijke gesprekken onderzoeken we deze vraag vanuit een positieve resultaatgerichte houding. Tussen de twee- of vier-wekelijkse gesprekken heb je als coachee de gelegenheid om te werken met de uitkomst van de gesprekken, totdat het gewenste resultaat is gerealiseerd. Waar nodig krijg je oefeningen mee ter voorbereiding op het volgende gesprek. 

Kijk voor meer informatie en thema's voor Life Coaching bij Persoonlijke DoorbraakExecutive Coaching

Executive coaching is een vorm van coaching voor leiders, managers en ondernemers. Gekoppeld aan de rol van de coachee. Door mijn  ervaring spreek ik de taal van leiders en managers en heb ik begrip voor de vraagstukken die passen bij deze rol. Het vertrekpunt is vaak werk gerelateerde vraagstukken. Daarbij komen persoonlijke vraagstukken vanzelfsprekend waar nodig ook aan de orde.

Kijk voor meer informatie en thema's bij Persoonlijke Doorbraak en Doorbraken voor Leiders.


Team Coaching

Wil je een duurzaam resultaat behalen met je TEAM? Dan telt de bijdrage van elk individu binnen het TEAM, dat wat de (informele) leider doet en ook de omgeving, de context, waarbinnen gewerkt wordt draagt bij aan het behalen van het gewenste resultaat. Allemaal onderwerpen om te verkennen en te achterhalen wat nodig is om succesvol te zijn. Samen verkennen we ook de belangrijke pijlers voor een TOP TEAM : hoe staat het binnen jouw TEAM met het vertrouwen, de communicatie, de betrokkenheid, de verantwoordelijkheid en uiteraard het realiseren van de collectieve resultaten?

Ik begeleid TEAM doorbraken op 2 niveaus. Kijk bij Team Doorbraken 


Team Coaching met Human Design: inzicht in groepsdynamica.

In het effectiever leren werken en opbouwen van een team gaat een analyse met Human Design een slag dieper. Duidelijk wordt wat elk individueel lid brengt in de  groepsdynamica. Wie versterkt wie of wat? Wie werkt binnen de groepsdynamiek constructief of destructief? Niet omdat dat ligt aan die persoon, maar puur omdat het de mechaniek van de groep in die samenstelling is. Geen enkel ander leerinstrument kan deze inzichten geven. Human Design legt de kwaliteiten van ieder individueel en zeker ook van de groepsdynamica bloot. Waar stroomt de energie en waar niet? Zodra we dit weten kunnen we gaan werken aan een constructief team en kunnen training en coaching een mooi vervolg zijn op deze bewustwordingsslag.

Wil jij doorbreken met jouw team op een dieper level waarbij je inzicht wilt krijgen in ieders unieke kwaliteiten, talenten en bijdrage aan het geheel?  Neem vrijblijvend contact met me op en we bespreken de wensen en mogelijkheden. 
Verandermanagement, Interimmanagement

Is er tijdelijke ondersteuning nodig op senior-management gebied, voor de implementatie van een verandering of de begeleiding van een transitie? Wellicht behoefte aan meedenkkracht op strategisch niveau of het meedenken en ontwikkelen van veranderprogramma's op het gebied van leiderschap, cultuur, ketensamenwerking & operational excellence? Of bestaat de behoefte aan een coach voor MT leden bij borging van de veranderingen en de eigen professionele ontwikkeling daarin?  

Voor meer informatie kijk bij Organisatie Doorbraak

Meer weten?

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om de mogelijkheden en een passende aanpak te bespreken.

Gecertificeerd Quaner

Quaning is een methodiek die alleen gegeven wordt door een gecertificeerd Quaner.