ONTSLUIT JE POTENTIEEL, REALISEER JE VERLANGEN

KOMT TOT DE KERN

DUURZAAM RESULTAAT

OBJECTIEF EN SPOT-ON

BEWEZEN SUCCESVOLLE AANPAK

"Op advies van een collega ben ik bij Pascale terecht gekomen. Vanaf het eerste moment voelde het goed. Ze heeft me in het bijzondere traject op een hele prettige, duidelijke en open manier gecoacht. Op ieder moment kon ik bij haar terecht en ze heeft me veel inzicht gegeven. Het Quantum Change Solutions traject heb ik als een “Kado” ervaren. Zowel in het werk als prive heb ik enorme plezierige ontwikkeling doorgemaakt. Dank hiervoor Pascale." -

Mary Kok, Manager ambulante teams, Leviaan

BLIJF IN BEWEGING DOOR JE DOELEN TE REALISEREN

Je bent ambitieus. Persoonlijke en professionele ontwikkeling zijn belangrijk voor je. Je krijgt energie van je job en ervaart een flinke dosis uitdaging. Je weet dat je op het juiste pad bent, maar je merkt dat je vastloopt. Resultaten blijven achter en kijkend naar je ambitie begrijp je niet waarom je niet verder vooruitkomt. Je hebt veel in je mars en toch loop je tegen barrières aan. Anderen zien allang dat je veel meer potentie hebt dan je nu laat zien. Waarom doe je het dan niet? Gedachten als; “ik heb er geen tijd voor”, “ik denk niet dat ik het kan”, “wat zullen anderen wel niet van mij denken”, “ik durf niet”; kunnen de basis vormen van de belemmeringen die je tegenhouden om het beste uit jezelf te halen.

HERKENBAAR?

Je hebt veel in je mars, maar merkt dat je vastloopt of voor je gevoel niet snel genoeg vooruitkomt.

Je bent ambitieus, maar resultaten blijven achter. Je voelt je steeds meer onzeker over je capaciteiten.

Je vraagt je af of je wel goed genoeg bent voor het realiseren van je doelen.

Je bent bang dat je carrière niet zo loopt zoals je dat wilt en je voelt je gefrustreerd en prikkelbaar.

Je wilt nu eindelijk wel eens weten wat je tegenhoudt om volop te presteren. Welke blokkades houden je tegen in je ontwikkeling?

Persoonlijke en professionele ontwikkeling zijn belangrijk voor je, maar je ontwikkeling blijft achter.

Je vindt dat het nu tijd is om verantwoordelijkheid te nemen voor de stappen die je te zetten hebt.

TIJD VOOR PAS OP DE PLAATS!

Wat is het dat jóu ten diepste tegenhoudt om je volledige potentieel te leven? Wat maakt dat je niet het beste uit jezelf haalt? Het is tijd voor reflectie. Even stil staan bij jezelf om inzicht te krijgen in wat je werkelijk wilt en wat je te doorbreken hebt om weer volop te presteren.

Vanuit de directe verbinding met jezelf, werk én leef je vanuit jouw natuurlijke talenten. Een unieke ervaring waarin je in maximaal 7 weken je doel bereikt!

"Ik kijk ontzettend positief naar de periode van het Quantum Change Solutions programma. Ik was niet bekend met deze vorm van coaching. Ik ben er ‘open’ ingestapt en het heeft me veel gebracht. Pascale heeft mij gedurende de 7 weken goed begeleid. De coaching momenten waren ontzettend prettig. Ze stelt de juiste vragen en is doortastend waardoor verdieping/verrijking op bepaalde thema’s mogelijk was. Zij is open in communicatie en stelde mij op mij gemak. Ze staat positief en vol energie in het leven en dat kon ze ook op mij afstralen." -

Anouk van Gemert, Consultant, at House of Performance

DUURZAME VERANDERING VAN BINNENUIT

Wezenlijke verandering vraagt om een andere manier van kijken naar jezelf. Op een dieperliggend niveau krijg je antwoord op vragen zoals; wat is de werkelijke oorzaak dat het niet gaat zoals ik wil en het niet stroomt? In dit unieke programma onderzoeken we samen wat je blokkeert om het resultaat dat je wilt te realiseren. Wat ligt daaraan ten grondslag? Wat weerhoud je – innerlijk – om succesvol te zijn? Uiteraard krijg je de oplossing aangereikt, zodat jij jouw doel duurzaam bereikt.

MET DIT UNIEKE 7-WEKEN PROGRAMMA MET DE QUANTUM CHANGE SOLUTIONS AANPAK:

Krijg je FOCUS, doordat je gaat uitvinden wat je diep van binnen écht wilt bereiken.

Krijg je inzicht in jouw ONBEWUSTE BELEMMERENDE GEDRAGSPATRONEN die jouw doel in de weg staan.

TRANSFORMEREN WE DE PATRONEN

, zodat je niet meer terugvalt in oud gedrag en je jouw doel als vanzelf haalt.

Leer je welk gedrag je tegenhoudt en welk gedrag wél leidt tot het succesvol bereiken van je doel.

Krijg je inzicht in WAT JOU UNIEK MAAKT en waarmee jij van betekenis kunt zijn voor anderen.

Leer je jouw NATUURLIJKE TALENTEN kennen en hoe je die kunt inzetten om je performance te verbeteren.

Ga je WEZENLIJKE GEDRAGSVERANDERINGEN ervaren, zodat jij jouw doel als vanzelf behaalt.

Bemerk je MEER ENERGIE EN FLOW, zodat je haast als vanzelf meer uit jezelf gaat halen.

Maak je vanuit de verbinding met jezelf logischerwijs ANDERE KEUZES DIE IN LIJN ZIJN MET JOU en met wat jij wilt bereiken.

Groei jij in ZELFVERTROUWEN en ZELFVERZEKERDHEID

Krijg je weer meer CONTROLE terug over je leven, groei je in ZELF-REGIE en in je RESULTATEN


Gegarandeerd duurzaam resultaat in maximaal 7 weken!

Met al mijn toewijding en commitment.

Ga ervoor!

If not you, who?

If now now, when?


WAT GAAN WE DOEN?

We starten eerst met een Kennismakingsgesprek, live of online. Ik vind het namelijk belangrijk dat we een wederzijdse klik ervaren voor we samen aan de slag gaan.


YES, WE GAAN AAN DE SLAG!

Je ontvangt 7 inspirerende, verdiepende en motiverende face 2 face sessies uit het hart, met humor en waar nodig prikkelend, waarvan 3 live.

Je krijgt duidelijkheid waar je echt vanaf wilt en wat je ten diepste écht wilt realiseren; duidelijkheid over jouw echte doel

Door middel van spot-on analyses met de software word je je bewust van de veelal onbewust belemmerende patronen die het bereiken van je doel in de weg staan.

Je word je bewust van nut en noodzaak van jouw belemmerende patronen. Hierin zit namelijk “jouw goud” verborgen.

Wekelijks krijg je de oplossing voor het doorbreken van jouw belemmerende patronen aangereikt waardoor jouw doel steeds dichter bijkomt.

Alles wat jouw onbewust tegenhoudt wordt getransformeerd zodat je je doel duurzaam realiseert.

Tussen de sessies door is er extra mogelijkheid om mij te contacten wanneer nodig.

Je krijgt inzicht in hoe je jouw mindset positief en constructief kunt verbeteren.

Je krijgt wekelijks inzicht in jouw successen en dankbaarheden.

Je kijgt ondersteuning en begeleiding op zowel persoonlijk als professioneel vlak.


Ga je op reis of heb je geen mogelijkheid voor een live afspraken? Geen probleem, alle sessies kunnen online plaatsvinden.

Your task is not to seek for love, happiness, succes or well-being

but merely to seek and find all the barriers within yourself

that you have built against it.

- Rumi -

“Pascale werkt als coach vanuit een fantastische energie en bevlogenheid. Op het gebied van persoonlijk en innerlijk leiderschap spiegelt zij en maakt je bewust van je talenten en kracht, maar ook van de ingesleten patronen en gedrag. Een bijzonder coachingstraject, waar je vooral zelf aan het werk gaat. Coaching met impact en voor mij een blijvend resultaat. Ik raad haar van harte aan, als je echt je unieke kracht wil ontdekken en versterken”.

- Jeroen Veth, Manager Online ANWB -


INVESTERING IN DE REALISATIE VAN JOUW VERLANGEN

Deelnemen aan dit unieke 7 weken transformerende programma bedraagt € 2.495,- (excl. btw).  Mocht het je beter uitkomen om de investering in termijnen te voldoen dan is dat ook mogelijk. Je betaalt direct de eerste termijn van € 1248,- excl. btw en over een maand de tweede termijn.

Dit programma wordt (ook) bedrijfsmatig ingezet ter bevordering van talentontwikkeling, performanceverbetering en voor het verbeteren van de vitaliteit


EERST EEN INTAKE? SCHRIJF JE HIER IN

Voor- en achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Opmerking (optioneel) *