LEF VOOR LEIDERS EN LEIDINGGEVENDEN


Met het LEF– Programma gaan wij samen een intensief programma aan. Je krijgt o.a. inzicht in wat jou weerhoudt - innerlijke blokkades - om als leider succesvol te zijn, je mensen te empoweren en ervoor te zorgen dat jouw Team, je afdeling of je organisatie lekker draait" en jij de resultaten haalt die afgesproken zijn.

Een programma over LEIDERSCHAP, EMPOWERMENT EN FLOW waarin we die blokkades snel en blijvend gaan oplossen. Zodanig dat jij als leider, afhankelijk van jouw doelstelling, bijvoorbeeld:

  • beter in je kracht komt te staan,
  • de uitvoer van je functie met energie en als vanzelf gaat ervaren,
  • in staat bent een betere teameffectiviteit te realiseren,
  • medewerkers beter kunt motiveren en enthousiasmeren,
  • beter leiding kunt geven aan de verandering,
  • de betrokkenheid van medewerkers kunt vergroten,
  • draagvlak weet te creëren,
  • de talenten van je mensen beter weet in te zetten

Jij en je team zullen binnen no-time een positieve en duurzame verandering ervaren door het volgen van dit programma.

KOMT TOT DE KERN

DUURZAAM RESULTAAT

OBJECTIEF EN SPOT-ON

BEWEZEN SUCCESVOLLE AANPAK


DUURZAME VERANDERING VAN BINNENUIT

Een ander resultaat vraagt om een andere manier van kijken naar jezelf. Op een dieperliggend niveau krijg je antwoord op vragen zoals; wat is de werkelijke oorzaak dat het niet gaat zoals ik wil en het niet stroomt? In dit unieke programma onderzoeken we samen wat je blokkeert om het resultaat dat je wilt te realiseren. Wat ligt daaraan ten grondslag? Wat weerhoud je – innerlijk – om succesvol te zijn? Uiteraard krijg je de oplossing aangereikt, zodat jij jouw doel duurzaam bereikt.

“Pascale werkt als coach vanuit een fantastische energie en bevlogenheid. Op het gebied van persoonlijk en innerlijk leiderschap spiegelt zij en maakt je bewust van je talenten en kracht, maar ook van de ingesleten patronen en gedrag. Een bijzonder coachingstraject, waar je vooral zelf aan het werk gaat. Coaching met impact en voor mij een blijvend resultaat. Ik raad haar van harte aan, als je echt je unieke kracht wil ontdekken en versterken”.

- Jeroen Veth, Manager Online ANWB -

SAMEN GAAN WE TERUG NAAR DE BASIS

Wezenlijke verandering vraagt om een andere manier van kijken naar jezelf. Op een dieperliggend niveau krijg je antwoord op vragen zoals; wie ben ik, waar ben ik van nature goed in en hoe wil ik mijn leven vormgeven? In dit programma onderzoeken we samen wat je op onbewust niveau mag doorbreken zodat jij nu ook vanuit bezieling en bevlogenheid jouw leven gaat vormgeven. Uiteraard krijg je de oplossing hiervoor aangereikt.

IN DIT UNIEKE 7-WEKEN PROGRAMMA MET DE UNIEKE QUANTUM CHANGE SOLUTIONS AANPAK:


ontdek jij JOUW UNIEKE BIJDRAGE waarmee jij als leider of leidinggevende van meerwaarde bent voor jezelf, je team en de organisatie. Werken vanuit jouw UNIEKE BIJDRAGE zet jou in je NATUURLIJKE KRACHT.

kom je erachter wat jouw NATUURLIJKE TALENTEN EN KWALITEITEN zijn waarmee jij betekenisvolle resultaten boekt in je werk.

help ik jou hoe jij jouw natuurlijke talenten en kwaliteiten tot uiting kunt brengen in je leiderschap.

krijg je inzicht in JOUW BELANGRIJKE WAARDEN zodat je meer FOCUS kunt aanbrengen in de invulling van jouw werk.

ontdek je JOUW VEELAL ONBEWUSTE BELEMMERENDE PATRONEN die jouw optimaal functioneren als leider of leidinggevende belemmeren.

gaan we aan de slag met het DOORBREKEN VAN JE BELEMMERENDE PATRONEN VOOR EENS EN ALTIJD met behulp van software voor een duurzaam resultaat.

maak je JOUW PERSOONLIJKE LEIDERSCHAPSKOMPAS waardoor je gaat werken in lijn met wie je bent. Daarmee ben je veel effectiever in je leiderschap.

Ervaar je MEER RUST, EMPOWERMENT, FLOW en zit je LEKKERDER IN JE VEL. Je omgeving plukt hier ook de vruchten van.

Sta je in je KRACHT als leider of leidinggevende

“ Na een korte workshop ‘je unieke plek vinden’, waar ik Pascale na jaren weer ontmoette, was ik nieuwsgierig geworden en koos voor een traject bij Pascale. Ik verlangde vorm te geven aan mijn eigen richting. Ze heeft me hierin erg goed geholpen. Haar begeleiding, aanpak en methodiek zet je in de kracht van jouw zijn. Daardoor weet je wat je te bieden hebt, en doe je de dingen die voor jou goed zijn en bij jou passen als persoon. Pascale is professioneel, ervaren, toegankelijk en op aangename wijze komt ze tot de kern. Daarnaast is ze een zeer prettig mens met energie en humor.”

INA NIJHUIS-GROBBE

TEAMLEIDER SAXION

WAT GAAN WE DOEN?

We starten met een eerste Kennismakingsgesprek, live of online. Ik vind het namelijk belangrijk dat we een wederzijdse klik ervaren voor we samen aan de slag gaan.


OKÉ, WE GAAN AAN DE SLAG!


Je krijgt 7 inspirerende, verdiepende, motiverende face 2 face sessies waarvan 3 live. Uit het hart, met humor en waar nodig prikkelend.

Je krijgt duidelijkheid waar je écht vanaf wilt en wat je ten diepste écht wilt realiseren; jouw echte verlangen.

Door middel van spot-on analyses met de software krijg je inzicht in je veelal onbewust belemmerende patronen die het bereiken van je verlangen in de weg staan.

Je word je bewust van de nut en noodzaak van jouw onbewuste belemmerende patronen. Hierin zit namelijk “jouw goud!"

Wekelijks krijg je de oplossing voor het doorbreken van jouw belemmerende patronen aangereikt waardoor jouw doel als vanzelf realiseert.

Alles wat jouw onbewust tegenhoudt wordt getransformeerd, zodat je jouw verlangen duurzaam realiseert

Je gaat aan de slag met het maken van jouw Leiderschapskompas waarlangs je invulling gaat geven in je leiderschap.

Tussen de sessies door is er extra mogelijkheid om mij te contacten wanneer nodig.

Je wordt je bewust hoe jij jouw mindset positief en constructief kunt verbeteren voor een beter resultaat.

Je krijgt wekelijks inzicht in jouw successen en dankbaarheden.

Naast de ondersteuning in je persoonlijke ontwikkeling, bied ik vanuit mijn 25 jaar leidinggevende ervaring ook ondersteuning in de groei van je leiderschap.


Ga je op reis of geen mogelijkheid voor live afspraken? Geen probleem. Alle sessies kunnen online plaatsvinden.

"Ik zou iedereen, die behoefte heeft aan een versnelling in diens persoonlijke ontwikkeling, aanraden een coachtraject te starten bij Pascale. Ik heb bij haar een traject gevolgd waarin zij me de ruimte gaf om over actuele vraagstukken direct een gesprek aan te gaan. Daar hielp ze mij om mezelf nog meer uit te dagen. Dit heeft vooral geleid tot meer daadkracht en zelfvertrouwen. Ik vond het heel prettig dat Pascale mij wist te helpen zelf antwoorden te vinden, die goed passen bij mijn eigen waarden en overtuigingen." - Remy Voorbraak, Teammanager, Essent

INVESTEER IN JEZELF EN REALISEER JE AMBITIE.

JE BENT HET ZÓ WAARD!

Deelnemen aan dit unieke 7 weken transformerende programma vraagt een investering van € 2.995 euro excl btw. Het is mogelijk om in 2 termijnen van € 1498 euro excl btw te betalen of 3 Termijnen van € 999 euro excl btw.


EERST EEN INTAKE? SCHRIJF JE HIER IN.

Voor en achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Eventuele opmerkingen