DUURZAME TRANSFORMATIE EN ONTWIKKELING

Je hebt al verschillende ontwikkelingsboeken verslonden, luistert regelmatig podcasts over persoonlijk leiderschap en misschien heb je zelfs al enkele (online) programma’s in persoonlijke ontwikkeling gevolgd. Wie weet heb je al meerdere keren een coach bezocht om te werken aan de blokkades die je tegenhouden op jouw levenspad? Toch lijken die oh zo bekende thema’s steeds weer terug te komen. Gefrustreerd vraag je je af: “ik heb hier toch aan gewerkt? Ik dacht het inmiddels weleens los te kunnen laten!”

En dat is precies de valkuil bij conventionele begeleidingsmethoden. Traditionele vormen van begeleiding geven aandacht aan het bewust worden van ervaringen uit het verleden, veranderen van belemmerende denkpatronen en aanleren van nieuwe vaardigheden. Toch vallen veel mensen na verloop van tijd weer terug in oud gedrag en gewoontes. Zeker na gebeurtenissen die veel impact hebben gehad! De oorzaak hiervan is dat de verandering alleen op bewustzijnsniveau heeft plaatsgevonden, terwijl ons gedrag grotendeels ontstaat vanuit ons onderbewustzijn. Veel van onze gedragingen worden in de eerste 10 jaar van het leven bepaald. Ervaringen, opvoeding, normen en waarden bepalen voor een belangrijk deel hoe we naar de wereld kijken. We vormen overtuigingen, aannames, oordelen en percepties. Bewust en onbewust ontwikkelen we strategieën en gedragspatronen waarvan wij dénken dat we deze nodig zijn om te slagen in het leven.

 

Een duurzame verandering zonder het onderbewustzijn aan te spreken, is vrijwel onmogelijk!

Quantum Change Solution is dé sleutel voor werkelijke verandering van binnenuit.

GEDRAGSVERANDERING VANUIT HET ONDERBEWUSTZIJN

Wist je dat 95% van ons gedrag ontstaat uit het onderbewustzijn? Neurowetenschap laat zien dat ons bewustzijn zelfs minder dan 5% van onze gedachten en gedragingen aanstuurt. Al onze ervaringen worden opgeslagen in ons onderbewustzijn, ons "Persoonlijke Informatieveld". Daar worden de ervaringen getransformeerd in overtuigingen, die weer invloed hebben op onze gedragingen en de keuzes die we maken. Ze bepalen de grenzen van wat we zowel op persoonlijk als professioneel bereiken.

De innovatieve technologie waarmee Quantum Change Solutions werkt, werkt op een unieke manier met het onderbewustzijn. Het gaat voorbij aan bewuste gedachten die jou vasthouden in het 'oude vertrouwde'. Het onzichtbare wordt zichtbaar gemaakt en tastbaar. Het is dé sleutel voor echte verandering van gedrag van binnenuit mét duurzaam resultaat. Het is de methodiek waarmee professionals, leidinggevenden en teams blijvend succesvol worden en het verschil gaan maken. 

Je krijgt een verrasende nieuwe kijk op je gedrag en de resultaten in je leven. 

 

DIT DOET QUANTUM CHANGE SOLUTIONS VOOR JOU

Komt tot de kern

In no-time maakt de software objectieve, spot-on analyses van wat jou op dit moment, op veelal onbewust niveau, belemmert om je verlangens en doelen te realiseren. Al deze informatie bevindt zich in je 'persoonlijke cloud' om zo maar te zeggen; jouw Persoonlijke Informatieveld.

Transformeert blokkades

Onbewuste blokkades zoals belemmerende gedachten, beperkende overtuigingen en patronen worden aan het licht gebracht. Deze  worden getransformeerd en opgelost. Hierdoor wordt jouw Persoonlijk Informatieveld in lijn gebracht met het doel dat jij wilt realiseren.

Ontsluit jouw potentieel

Quantum Change Solutions maakt je bewust van jouw unieke talenten en potentieel. Op diepgaand niveau maak je de weg vrij om jouw diepste verlangen te realiseren. Je ervaart meer geluk, welzijn, vervulling en succes in je werk en leven.

Innovatief en effectief

De bewezen innovatieve en effectieve methode gaat verder dan iedere conventionele begeleidingsmethoden en visualisaties, affirmaties en positief denken. De combinatie van begeleiding, software en data maakt onbewuste patronen zichtbaar en zorgt voor baanbrekende veranderingen op onderbewust niveau.

Diepgaand en Duurzaam

Je krijgt diepgaand inzicht in de oorzaak van jouw huidig gedrag en de belemmerende thema's en patronen die spelen. Je krijgt duurzame oplossingen aangerijkt. Gecombineerd met – online en live – begeleidingsgesprekken maken we een directe koppeling met het dagelijks leven en handelen.

In 7 weken resultaat

De diepgaande sessies leiden in 7 weken naar significante transformaties. Je behaalt optimaal resultaat. Je bereikt jouw doel en de bepaalde meetpunten. In slechts 7 weken bereik jij jouw persoonlijke of professionele doel. Quantum Change Solutions is inzetbaar voor individuen en teams.

HET WORDT TIJD VOOR HET REALISEREN VAN DUURZAME VERANDERING 

QCS is een unieke en bewezen succesvolle begeleidingsmethodiek met duurzaam resultaat.

QCS gaat verder dan conventionele begeleidingsmethoden waarbij mensen vaak weer terugvallen in oud gedrag: de #1 reden voor stilstand of achteruitgang in prestaties.

QCS werkt met geavanceerde technologie, gecombineerd met persoonlijke begeleiding, volgens een gestructureerd proces.

De aanpak is heel specifiek gericht op het realiseren van Transformatie: duurzame gedragsverandering.

Korte analyses laten zien wat jou, veelal op onbewust niveau, belemmert om je doel te realiseren. Bewustwording en transformatie hiervan voorkomen terugvallen in het oude gedrag.

QCS bestaat uit een kort intensief traject van 7 weken met live en online sessies waarin je optimaal resultaat behaalt in het bereiken van je doel.

Wil je meer weten over de methodiek? Vraag dan de Whitepaper aan.

PROGRAMMA'S

Pascale Roubroeks Haal het beste uit Jezelf

ONTSLUIT JE POTENTIEEL, REALISEER JE VERLANGEN

Je bent ambitieus en je wilt vooruit. Persoonlijke en professionele ontwikkeling zijn belangrijk voor je. Je krijgt energie van je job en ervaart een flinke dosis uitdaging. Je weet dat je op het juiste pad bent, maar je merkt dat je vastloopt......

Pascale Roubroeks Bezield en bevlogen werken

BEZIELD EN BEVLOGEN LEVEN EN WERKEN

“Wat lijkt me dat fijn… Als je weet waar je echt blij van wordt in het leven.” Dat zou ik ook wel willen, denk je wanneer je mensen ontmoet die vol bevlogenheid het leven aangaan. Je ervaart geen energie meer op het werk. De tijd tikt weg....

De Quantum Change Solutions Software wordt ingezet voor iedere willekeurige vraag in je persoonlijke én professionele ontwikkeling. Los van de programma's deze unieke tool ervaren? Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Het Programma "Haal het beste uit Jezelf" wordt (ook) bedrijfsmatig ingezet voor Talentontwikkeling, Performance Verbetering en Verbetering van Vitaliteit.

Het Programma "Bezield en Bevlogen werken & leven" wordt (ook) bedrijfsmatig ingezet voor Loopbaanbegeleiding, Outplacement begeleiding en Verbetering van Vitaliteit.

DEZE MENSEN GINGEN JE VOOR: