BEZIELD EN BEVLOGEN LEVEN EN WERKEN

KOMT TOT DE KERN

DUURZAAM RESULTAAT

OBJECTIEF EN SPOT-ON

BEWEZEN SUCCESVOLLE AANPAK

"Na een korte workshop ‘je unieke plek vinden’, waar ik Pascale na jaren weer ontmoette, was ik nieuwsgierig geworden en koos voor een traject bij Pascale. Ik verlangde vorm te geven aan mijn eigen richting. Ze heeft me hierin erg goed geholpen. Haar begeleiding, aanpak en methodiek zet je in de kracht van jouw zijn. Daardoor weet je wat je te bieden hebt, en doe je de dingen die voor jou goed zijn en bij jou passen als persoon. Pascale is professioneel, ervaren, toegankelijk en op aangename wijze komt ze tot de kern. Daarnaast is ze een zeer prettig mens met energie en humor.”

- Ina Nijhuis-Grobbe, Teamleider Saxion -


BEZIELD EN BEVLOGEN LEVEN EN WERKEN

“Wat lijkt me dat fijn… Als je weet waar je echt blij van wordt in het leven.”

Dat zou ik ook wel willen, denk je wanneer je mensen ontmoet die vol bevlogenheid het leven aangaan. Je voelt je ontevreden. Ervaart geen energie meer op het werk, ziet de tijd langzaam wegtikken en komt vaak lusteloos thuis. Je hebt het gevoel alsof je een acteur bent in een film die toevallig jouw leven afspeelt. Het voelt als een sleur. Iedere dag weer hetzelfde liedje. Dit gevoel begint steeds meer aan je knagen. Je hebt een korter lontje en bent meer prikkelbaar. Ook je omgeving vraagt zich af wat er met je aan de hand is. Waar is de sprankeling in je ogen gebleven?

ER MOET IETS VERANDEREN!

Dat weet je maar al te goed, maar waar begin je? Je hebt geen idee welke richting je op wilt, waardoor je algauw weer kiest voor dat wat je kent. Het innerlijke gevoel negerend die je vertelt dat je een andere weg mag inslaan. Tot je letterlijk wordt stilgezet… Door stress, overspannenheid, ziekte, of een burn-out.

HERKENBAAR?

Je hebt dat gevoel van binnen dat “dit” het niet meer is. Maar wat is het dan wel?

Je hebt geen idee welke richting je op wilt, waardoor je steeds weer kiest voor dat wat je al kent.

Je zoekt (weer) naar vacatures om uiteindelijk (weer) bij dezelfde functie uit te komen, want ‘wat moet je anders?’.

Relaties geven je niet meer de energie en voldoening zoals het ooit geweest is.

Je betrapt jezelf regelmatig op gedachten zoals ‘is dit het nu?’, en ‘waar doe ik het allemaal voor?’.

Anderen lijken fluitend door het leven of naar hun werk te gaan en je vraagt je af ‘waarom heb ik dat niet?’

Je kun je “ei” niet meer kwijt in je werk. Je wilt je talenten en kwaliteiten meer benutten in de dingen die je doet.

Je vraagt je af “wie ben ik nu eigenlijk, waar ben ik goed in en wat past écht bij mij”?

WERKEN EN LEVEN VANUIT BEZIELING EN BEVLOGENHEID

Ja, dat is ook voor jou weggelegd! Het betekent dat je je bewust bent van je natuurlijke talenten en kwaliteiten. Van jouw unieke bijdrage in het leven en wat jou het gevoel van zingeving bezorgt. Bewust zijn van jouw unieke bijdrage en dit uitdragen brengt je bij bevlogenheid. Leven vanuit bevlogenheid is meebewegen met je natuurlijke flow. Je wordt er blij van, je straalt! Je voelt de energie door je lijf gaan en de tijd gaat als vanzelf voorbij. Je werkt vanuit passie en maakt keuzes die in lijn zijn met wie jij bent.

“Ik ben bij Pascale terecht gekomen, omdat ze mij al eens iets had verteld over Quantum Change Solutions. Het heeft mij nooit echt losgelaten en ik bleef nieuwsgierig naar Quantum Change Solutions. Pascale heeft mij op een hele fijne en respectvolle manier gecoacht. Zij is een betrokken coach waar je altijd bij terecht kunt. Ik ben heel erg tevreden met de ontwikkeling die ik heb doorgemaakt en ik zie dat terug in mijn werk en privé."

- Tjip Postma, Team manager Incasso, Innogy NL-

TIJD VOOR PAS OP DE PLAATS!

Je wilt inzicht in de richting die je op wilt en die bij jou past, zodat je makkelijker keuzes maakt in lijn met wie je bent. Je wilt jezelf op een dieper niveau leren kennen en meer inzicht krijgen in jouw unieke missie.

Creëer je innerlijke kompas waarmee je sturing geeft aan jouw leven vanuit authenticiteit. Een unieke ervaring waarin je in maximaal 7 wekenje doel bereikt!

“Ik had last van mijn gebrek aan zelfvertrouwen. Door met, en dus niet bij, Pascale het QCS-programma aan te gaan, heb ik mij gaandeweg gerealiseerd dat er veel dingen zijn waar ik blij mee ben en trots op mag zijn. Het traject van 7 weken was heftig, maar fijn en door de opdrachten als het maken van een mission statement, statuut en de 2x5 beschrijvingen, alsmede het aanwakkeren van mijn bewustzijn, maken dat ik stapje voor stapje meer met vertrouwen naar mezelf en de toekomst durf te kijken."

- Eigen ondernemer, anoniem -

SAMEN GAAN WE TERUG NAAR DE BASIS

Wezenlijke verandering vraagt om een andere manier van kijken naar jezelf. Op een dieperliggend niveau krijg je antwoord op vragen zoals; wie ben ik, waar ben ik van nature goed in en hoe wil ik mijn leven vormgeven? In dit programma onderzoeken we samen wat je op onbewust niveau mag doorbreken zodat jij nu ook vanuit bezieling en bevlogenheid jouw leven gaat vormgeven. Uiteraard krijg je de oplossing hiervoor aangereikt.

IN DIT UNIEKE 7-WEKEN PROGRAMMA MET DE UNIEKE QUANTUM CHANGE SOLUTIONS AANPAK:

ontdek jij JOUW UNIEKE BIJDRAGE, zodat je bewust bent van hoe je vanuit dat wat jou UNIEK maakt je eigen bevlogenheid kunt creëren.

kom je erachter wat jouw NATUURLIJKE TALENTEN EN KWALITEITEN zijn.

help ik jou hoe jij jouw natuurlijke talenten en kwaliteiten tot uiting kunt brengen in je leven en werk.

krijg je inzicht in JOUW BELANGRIJKE WAARDEN zodat je meer FOCUS kunt aanbrengen in hoe je je leven wilt leiden.

ontdek je JOUW VEELAL ONBEWUSTE BELEMMERENDE PATRONEN om je doel te realiseren.

gaan we aan de slag met het DOORBREKEN VAN JE BELEMMERENDE PATRONEN VOOR EENS EN ALTIJD met behulp van software voor een duurzaam resultaat.

kom je IN JE KRACHT te staan en ga je nu echt doen waar je blij van wordt.

maak je JOUW PERSOONLIJKE KOMPAS waardoor je als vanzelf keuzes maakt die in lijn zijn met wie je bent, wat jij te brengen hebt en hoe jij wilt leven.

leer je hoe je TROUW AAN JEZELF en de afspraken die je met jezelf hebt gemaakt kunt blijven waardoor jij je gelukkiger voelt en succesvoller wordt.

weet je WIE JIJ BENT, WAT JIJ KOMT BRENGEN en WAAR JIJ VOOR STAAT zodat je zelf je EIGEN KOERS bepaalt, los van maatschappelijke druk en externe invloeden.

Ervaar je MEER RUST, HELDERHEID, KRACHT en zit je LEKKERDER IN JE VEL.

Leef en werk jij met meer BEZIELING, VERVULLING en BEVLOGENHEID

Gegarandeerd duurzaam resultaat in maximaal 7 weken!

Met al mijn toewijding en commitment.

Ga ervoor!

If not you, who?

If now now, when?


WAT GAAN WE DOEN?

We starten met een eerste Kennismakingsgesprek, live of online. Ik vind het namelijk belangrijk dat we een wederzijdse klik ervaren voor we samen aan de slag gaan.


OKÉ, WE GAAN AAN DE SLAG!


Je krijgt 7 inspirerende, verdiepende, motiverende face 2 face sessies waarvan 3 live. Uit het hart, met humor en waar nodig prikkelend.

Je krijgt duidelijkheid waar je écht vanaf wilt en wat je ten diepste écht wilt realiseren; jouw echte verlangen.

Door middel van spot-on analyses met de software krijg je inzicht in je veelal onbewust belemmerende patronen die het bereiken van je verlangen in de weg staan.

Je word je bewust van de nut en noodzaak van jouw onbewuste belemmerende patronen. Hierin zit namelijk “jouw goud!"

Wekelijks krijg je de oplossing voor het doorbreken van jouw belemmerende patronen aangereikt waardoor jouw doel als vanzelf realiseert.

Alles wat jouw onbewust tegenhoudt wordt getransformeerd, zodat je jouw verlangen duurzaam realiseert

Je gaat aan de slag met het maken van jouw Persoonlijk Kompas waarlangs je jouw leven leeft.

Tussen de sessies door is er extra mogelijkheid om mij te contacten wanneer nodig.

Je wordt je bewust hoe jij jouw mindset positief en constructief kunt verbeteren voor een beter resultaat.

Je krijgt wekelijks inzicht in jouw successen en dankbaarheden.

Naast de ondersteuning in je persoonlijke ontwikkeling, bied ik vanuit mijn brede kennis en ervaring in het werkveld ook ondersteuning in je professionele ontwikkeling.


Ga je op reis of geen mogelijkheid voor live afspraken? Geen probleem. Alle sessies kunnen online plaatsvinden.

Your task is not to seek for love, happiness or succes

but merely to seek and find all the barriers within yourself

that you have built against it.

- Rumi -

"Ik heb het ontzettend met Pascale getroffen. Wat een fijn warm mens. Ze heeft me super goed begeleid. Ik kon altijd met mijn vragen en gevoelens bij haar terecht. Ze bleef kritisch waar het nodig was en was net zo blij als ikzelf met mijn behaalde resultaten.
Ik vond het een bijzondere, mooie ervaring. Je kunt er niet de vinger opleggen hoe het werkt, maar dat er dingen gebeuren is wel duidelijk. Ik ben een ander mens na deze Quantum Change Solutions ervaring en ik ben dankbaar dat ik dit heb mogen doen en meemaken."

- Marian van Bijl, Professional bij Huisarts en Zorg.-

INVESTEER IN JEZELF EN REALISEER JE AMBITIE.

JE BENT HET ZÓ WAARD!

Deelnemen aan dit unieke 7 weken transformerende programma vraagt een investering van € 2.995 euro excl btw. Het is mogelijk om in 2 termijnen van € 1498 euro excl btw te betalen of 3 Termijnen van € 999 euro excl btw.

Dit programma wordt (ook) bedrijfsmatig ingezet voor loopbaanbegeleiding, outplacement begeleiding en de bevordering van vitaliteit.


TOCH MAAR EERST EEN INTAKE? MELD JE DAN AAN.

Voor- en achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Opmerkingen (optioneel)